Aké šperky sa budú nosiť v roku 2023?

Pokiaľ ide o šperky, budúcnosť je ťažké predpovedať. Možno dokážeme odhaliť trendy niekoľko mesiacov vopred, ale potom je výber na každom - a možností je toľko! Napriek tomu sme sa pokúsili predpovedať, aké šperky sa budú nosiť v roku 2023. Dva hlavné trendy roku 2023 nájdete tu:

 

90. roky sú opäť in

Z nejakého dôvodu sú ľudia posadnutí trendmi v šperkoch z 90. rokov. V skutočnosti si myslíme, že by to mohlo byť z rovnakého dôvodu, prečo ľudia radi nosia kombinézy a myslia na dinosaurov: pretože si nepamätajú, čo sa vtedy dialo, takže im to všetko pripadá opäť nové! Ale ak ste tie roky prežili (a aj keď nie), vedzte, že šperky v štýle 90. rokov už nie sú len pre 90. roky! Sú úplne aktuálne teraz a budú aj v roku 2023.

 

ake-sperky-pre-rok-2023

 


Šperky budú oveľa farebnejšie

Možno vás prekvapí, že farebnosť nie je úplne nový trend. V skutočnosti trvá už roky! Môžeme však očakávať, že bude pokračovať aj v roku 2023.

Dôvod?

Vďaka noseniu farebných šperkov sa budete v každodennom živote cítiť pozitívnejšie a sebavedomejšie.
Nosenie žiarivých farieb zlepší vašu náladu a to, ako vás vnímajú ostatní ľudia, takže je pravdepodobnejšie, že s vami budú tiež pozitívne komunikovať!

Výsledok: okamžitá výhra, ktorá urobí radosť všetkým!

Samozrejme, nosenie farebných šperkov nie je len o dobrom pocite. Ide aj o to, aby ste dobre vyzerali. Správne farebne zladené šperky dajú vyniknúť vášmu oblečeniu a zvýraznia vaše najlepšie vlastnosti. Šperky sú skvelým spôsobom, ako doplniť akýkoľvek outfit bez toho, aby ste na to museli dlho myslieť. Ak si nie ste istí, či dokážete farby skombinovať, odporúčame vám siahnuť po súpravách alebo setoch šperkov a k nim si jednoducho vybrať ten správny outfit.

 

Farebnosť sa prejaví najmä na týchto doplnkoch:

Dnešné trendy v oblasti šperkov sú predzvesťou toho, čo príde. Je to vidieť na používaných farbách a materiáloch, ako aj na tvaroch a štýloch. V dizajne bude zajtra určite viac farieb, čo je dobrá správa pre tých, ktorí majú radi odvážne kúsky!

 

Mohlo by to byť užitočné:

Hviezdou na svadbe! Tieto šperky vám to pomôžu dosiahnuť

Dajte si pozor na tieto mýty o bižutérii

Tipy na darčeky k MDŽ

 

Máte otázku?

Máte záujem o viac informácií o ponúkaných výrobkoch a nákupe v e-shope? Napíšte nám na info@bizuterie-top.cz, vždy vám radi a ochotne odpovieme, aby ste si u nás mohli vybrať ten najvhodnejší šperk. Môžete nám napísať aj na chat.