Aké šperky si vybrať na ples?

Ples je veľká slávnostná udalosť a je dôležité vyzerať čo najlepšie. Ale pri takom množstve šiat, topánok a doplnkov, ktoré sú na trhu, môže byť ťažké zistiť, aké šperky budú na plese vyzerať najlepšie. V tomto príspevku sa s vami podelíme o tipy, ako si vybrať správne šperky na ples - a ukážeme vám niekoľko nápadov, ktoré podľa nás určite zaujmú.


Vyberte si šperky, ktoré doplnia váš účes a šaty, a budete skutočnou kráľovnou plesu

Prvým krokom je výber účesu, ktorý sa hodí k vašim šatám. Šperky, ktoré si oblečiete, by mali dopĺňať váš účes a šaty. Ak chcete vyzerať zdržanlivejšie, vyberte si šperky, ktoré zodpovedajú téme plesu.

Šperky by mali zvýrazniť vaše črty. Ak máte napríklad veľké čelo, vyberte si účes a šperky, ktoré od neho odpútajú pozornosť. Ak máte oválnu tvár, vyberte si šperky, ktoré doplnia vaše črty, aby vyzerali výraznejšie, než v skutočnosti sú.

 

Šperky, ktoré môžete použiť:

Šperky, ktoré nosíte, by mali dopĺňať váš účes a šaty.


Vyberte si náušnice, ktoré sa hodia k vašim vlasom

Ak máte tmavé vlasy, vyberte si náušnice s množstvom trblietok. Ak však máte svetlé vlasy, vyberte si zaujímavý tvar alebo dĺžku náušníc.

Vyhnite sa noseniu veľkých lustrových náušníc, pretože sú na ples príliš ťažké. Ak chcete niečo elegantné a zároveň trblietavé, zvoľte si radšej klipsové alebo kvapkové náušnice.


Šperky, ktoré nosíte, by mali dopĺňať váš účes a šaty.

Ak chcete vyzerať striedmejšie, vyberte si šperky, ktoré ladia s témou plesu. Nakoniec si nezabudnite vybrať šperky, ktoré zodpovedajú vášmu zmyslu pre štýl a zmyslu pre štýl vášho partnera!

Vďaka týmto tipom môžete byť najlepšie oblečeným dievčaťom na plese.

 

Mohlo by to byť užitočné:

Hviezdou na svadbe! Tieto šperky vám to pomôžu dosiahnuť

Dajte si pozor na tieto mýty o bižutérii

Ako skladovať šperky

 

Máte otázku?

Máte záujem o viac informácií o ponúkaných výrobkoch a nákupe v e-shope? Napíšte nám na info@bizuterie-top.cz, vždy vám radi a ochotne odpovieme, aby ste si u nás mohli vybrať ten najvhodnejší šperk. Môžete nám napísať aj na chat.