Tipy na darčeky k MDŽ

Tipy na darčeky k MDŽ

Medzinárodný deň žien je predo dvermi a vy stále rozmýšľate nad vhodným darčekom? Neviete čím by ste potešili svoju priateľku, manželku alebo mamu? Ak neradi kupujete darčeky pre ženy len z dôvodu, že sa netrafíte do ich vkusu máme pre vás jedno riešenie. Rozhodne nič nepokazíte šperkom. Šperky sú ideálnym darčekom pre ženy všetkých vekových kategórií. Takže po akých šperkoch sa ako darčekoch na MDŽ obzrieť?

 

Vzácne kovy verzus bižutéria

Zlato či platina sú vzácne a drahé kovy, z ktorých sa šperky vyrábajú bežne. Aj keď ide o naozaj drahé kúsky majú jednu nevýhodu. Po čase vyjdú z módy a nech je šperk akokoľvek drahý zostane zabudnutý v šperkovnici. Dobrou voľbou je preto siahnuť po bižutérií, v ktorej nájdete aj naozaj luxusné a elegantné šperky ako aj šperky vhodné na bežné každodenné nosenie. Pokojne môžete tak siahnuť nie len po jednom kuse ale aj po celej sade šperkov, ktorú ocení každá žena. 

 

Moderné šperky

Tohto roku sa budú nosiť robustné šperky. Dlhé visiace náušnice, náhrdelníky s väčšími očkami, hrubé prstene či masívne náramky. Tento typ šperkov je vhodným darčekom pre mladšie dámy. 

Ak poznáte obľúbenú farbu osoby, ktorú chcete obdarovať môžete vybrať šperky s farebnými kamienkami. Pokiaľ poznáte aj preferovanú farbu materiálu môžete sa obzrieť po pozlátených šperkoch, alebo vybrať šperky zo striebra.

 

Decentné šperky

Nie každej žene sa páčia nápadné šperky. Ak je to prípad aj vašej partnerky môžete sa obzrieť po jemných retiazkach, decentných náušniciach či tenších náramkoch. Z veľkého výberu strieborných alebo pozlátených šperkoch si určite vyberiete. Zaujímavý šperkom bude určite brošňa. Aj keď si možno myslíte, že je vhodným darčekom pre staršie ženy mýlite sa. Moderné, veselé a hravé vzory brošní sú ideálnym doplnkom k saku, šálu alebo kabátu. 

 

Chirurgická oceľ

Šperky z chirurgickej ocele sú stále vo svete veľmi obľúbené. Bohatú ponuku šperkov z chirurgickej ocele nájdete aj u nás. Výhodou tohto kovu je fakt, že je hypoalergénny, takže je vhodný aj pre ženy, ktorých trápi alergia. 

A nezabudnite šperk aj zabaliť. Vyberte si vhodnú krabičku. Farbu necháme na vás. A akú veľkú?  Je vhodné ak sa šperk v krabičke môže zaskvieť v plnej kráse. Ak kupujete prsteň stačí menšia krabička, ak sa ale rozhodnete pre náramok alebo retiazku vyberte si krabičku väčšiu, kde sa môže klenot predviesť v celej svojej kráse. 

4