Dajte si pozor na tieto mýty o bižutérii

Dajte si pozor na tieto mýty o bižutérii 

Šperky môžu byť zhotovené z drahých kovov a drahokamov ale aj lacnejšieho materiálu s farebnými kamienkami. Rozdiel v nich zbadáte hlavne v cene. Keby sa vám dostali do rúk dva rovnaké šperky, jeden zo zlata a druhý pozlátený rozdiel by ste nezbadali. Keďže je ale bižutéria cenovo dostupnejšia teší sa na celom svete veľkej obľube. Môžete sa ale stretnúť aj s mýtami, ktoré sa o bižutérii šíria.

Bižutéria nie je dosť noblesná

Každý jeden šperk je elegantný a noblesný pokiaľ ho nosíte správne a viete ho vhodne skombinovať s oblečením. Medzi bižutériou nájdete nezvyčajné a aj výrazné kúsky, ktoré v šperkoch z drahých kovov nie sú. Ak chcete svoj životný štýl vyjadriť šperkom určite nájdete vhodné kúsky práve v bižutérii. Šperky v štýle etno, gothic alebo retro, nech už hľadáte akýkoľvek štýl nájdete ho v bižutérii.

 

bizuterie-nepravdy

 

Bižutéria je lacná

Áno, bižutéria je lacnejšia ale nie je lacná. Jeden náhrdelník s perlami vás môže stáť 15 ale aj 50 euro. Cena záleží od spracovania, dôrazu na detail a dôkladnosti spracovania. Stále ale ide o lacnejšie šperky. Z toho dôvodu si môžete dovoliť ku každému outfitu iný štýl náušníc, môžete kráčať s dobou a mať moderné šperky každú sezónu. 

Pri zlatých šperkoch sa vám toto nestane. Nekúpite si mohutný zlatý náramok len preto, lebo tento rok sú v móde a na budúci rok siahnete zas po inom. S bižutériou si toto môžete dovoliť. Medzi šperkmi z bižutérie nájdete aj šperky zo striebra, ktoré sa považuje za drahý kov. Zirkóny, perly či kryštály (aj farebné), ktoré sa v bižutérii používajú, sa radia medzi drahé kamene. Aj keď nejde o diamanty či rubíny ide o kamene, ktoré majú jedinečný lesk a iskru.

Bižutéria je pre deti

Nie, bižutéria nie je len pre deti. Dámy siahajú po elegantných sadách šperkov z bižutérie keď sa chystajú na plesy alebo slávnostné udalosti. Rôzne prívesky so zvieratkami, náramky s mušľami, ozdoby do vlasov s perlami či tematické a farebné brošne sú kúsky, ktoré ozvláštnia každý outfit. 

Ak hľadáte kreatívne, moderné a nápadné šperky v bižutérii si prídete na svoje. Vyjadrite svoju osobnosť, podčiarknite svoju individualitu a ukážte svetu svoj štýl. Podarí sa vám to práve s bižutériou.

 

Mohlo by se hodit:

 

Sledujte nás na Facebooku.