Aké sú jesenné trendy v módnych doplnkoch?

Jeseň je tu a s ňou aj nové trendy v oblasti obliekania. Nový módny trend sa netýka len oblečenia ale aj doplnkov. A práve na tie sa zameriame. Vybrať správne doplnky je neraz náročnejšie než si vybrať celkový outfit

Módne trendy na túto jeseň nesú v sebe niečo z pandémie, kedy sme si zvykli na pohodlné, neformálne oblečenie z mäkkých materiálov. Rovnako sa kladie dôraz na farby. Zabudnite na odtiene hnedej a tmavších farieb a oživte toto obdobie veselými a výraznými farbami a aj vzormi.

 

mod-na-jesen

 

Vyberte si správne šperky

Ak ste aj vy túto jeseň zatúžili po novej kabelke, topánkach alebo šperkoch doprajte si ich. Pokiaľ ste ale siahli po farebnom a vzorovanom oblečení môže byť problém s doplnkami. Hlavne čo sa týka šperkov. K tomuto štýlu oblečenia sa hodia menej nápadné šperky. Najvhodnejšie sú strieborné šperky, ktoré svojim leskom upútajú pozornosť ale zároveň nenarúšajú celkový outfit. 

Aj keď je jeseň chladnejším obdobím , kedy dávame prednosť kabátom, bundám alebo sakám nemusíte zabúdať na náramky. Či už siahnete po decentných retiazkach, alebo si zvolíte náramok s mušľami a perlami, ktorý vám bude pripomínať dovolenku je na vás.

 

Súprava šperkov

Neviete aký náramok skombinovať s retiazkou a aké náušnice si k tomu zobrať? V prvom rade by ste mali voliť šperky z jedného materiálu. Nekombinovať zlato so striebrom. Ak siahnete po striebornom náramku určite to chce aj strieborný prsteň a náušnice. Najlepšie urobíte ak si zakúpite súpravu šperkov. Súprava môže obsahovať buď len náhrdelník a náušnice, ale aj prsteň a náramok. Získate tak ale šperky, ktoré spolu dokonale ladia nie len materiálom ale aj vzorom. 

Súpravy šperkov sú vhodné ako na bežné nosenie tak aj na slávnostné príležitosti. Na svoje si prídu aj nevesty, ktoré hľadajú honosné, elegantné a okúzľujúce šperky na svoj veľký deň. Vybrať si môžete aj šperky so zirkónom, perlami alebo precíznym zdobením do posledného detailu. Na bežné nosenie si zas môžete vybrať so súprav šperkov s jednoduchším zdobením.