Ozdoby do vlasov vhodné na plesovú sezónu ale aj mimo nej

trendy-pro-plesovou-sezonu

 

Ozdoby do vlasov vhodné na plesovú sezónu ale aj mimo nej

Symbolom plesovej sezóny sú nie len plesové masky na tvár ale aj perfektné róby a dokonalé účesy. Kým perfektné plesové šaty vám ušije krajčír my vám vieme pomôcť s maskou a aj účesom. 

 

Plesové masky

Plesové masky sú povinné len na niektorých typoch plesov. To, či je ples v maskách nájdete na pozvánke. Pokiaľ sa na pozvánke neuvádza, že si máte priniesť masku tak žiadnu nenoste. 

Vybrať si môžete z masiek akčných komiksových hrdinov, ale nájdete tu aj decentné a elegantné masky vhodné pre dámy aj pánov. 

 

Ozdoby do vlasov na ples aj bežné nosenie

Vlasy sú korunou krásy každej ženy a platí to ako v bežný deň tak aj počas plesovej sezóny. Žiarivé, lesklé a ligotavé ozdoby do vlasov môžu podčiarknuť každý jeden účes. Či už máte dlhé alebo krátke vlasy môžete pri vytváraní účesu použiť ozdoby, ktoré ho nie len udržia ale aj ozvláštnia. 

Pravdou je, že väčšinu šperkov, ktoré sú vhodné na ples mimo plesovej sezóny nevyužijete. Výnimkou ale môžu byť ozdoby do vlasov. V závislosti od toho po akej ozdobe do vlasov siahnete nemusí s koncom plesovej sezóny nutne skončiť aj jej používanie. 

 

Kvetinové ozdoby do vlasov

Veselé farebné ozdoby do vlasov môžete skombinovať s farebnou plesovou róbou. Výborným riešením pre tento prípad je ozdoba s kvetinovým motívom. Čelenky do vlasov s kvetinovým motívom vám môžu dodať nádych romantiky nie len na plese ale aj v bežnom dni. Čelenka s kvetmi je obzvlášť vhodná na letné dni k tenkým vzdušným šatám. Nemusíte zostať ale len pri čelenkách. Kvetinové motívy nájdete aj na sponkách, vlásenkách alebo ozdobných hrebeňoch do vlasov

Rovnako dobre vám poslúžia aj rôzne ozdobné gumičky, s pomocou ktorých si môžete dlhšie vlasy zopnúť do úhľadného copu. Tento účes je perfektný ak sa chystáte na ples a neviete čo s vlasmi a zároveň praktický na bežné nosenie. Rozhodne ním nič nepokazíte. Elegantná gumička s kamienkami, alebo  gumička s perlami sú ideálne ozdoby ako na plesový účes tak aj na bežné nosenie. 

 

Luxusné ozdoby do vlasov

Ak ste si na ples zaobstarali okázalé, lesklé šperky s množstvom trblietavých kamienkov pravdepodobne nie sú vhodné na každodenné nosenie. Rozhodne ich ale nemusíte skovať do ďalšej plesovej sezóny. Luxusné korunky a čelenky, prípadne celé sady elegantných šperkov si môžete dať aj na významnejšie oslavy počas roka ako sú svadby, honosnejšie večierky či oslavy narodenín