Svadobná vlásenka – nevyhnutnosť každého svadobného účesu

Vlasy sú korunou krásy každej ženy, či už dávate prednosť dlhým či kratším vlasom, či máte radšej tmavšiu, alebo svetlejšiu farbu, na ich vzhľade si dá každá žena záležať....a nevesty obzvlášť.

V deň „D“ chce byť každá žena nádherná, okúzľujúca a hlavne neprehliadnuteľná. Nádherné šaty, dokonalé lodičky a pravdaže perfektne pasujúce doplnky – šperky ako náhrdelník, náramok, či ozdoby do vlasov. Keď sme už pri tých vlasoch vybrať si vhodný účes môže byť niekedy dosť náročné.

Svadobný účes

Šaty, pozvánky, sála,... to všetko je potrebné vybaviť pár týždňov až mesiacov pred samotnou svadbou. V takomto predstihu by ste mali začať rozmýšľať aj nad svadobným účesom. Svadobné vlásenky,  čelenky, rôzne ozdoby do vlasov treba nie len vhodne skombinovať so šatami ale je potrebné aj vybrať typ účesu.

Ak sa ohľadom účesu neviete rozhodnúť nebojte sa poradiť s kaderníčkou, prípadne si prezrite katalóg a vyberte si účes, ktorý sa vám bude páčiť. Nezabudnite ho vyskúšať. Ak by ste totižto v deň svadby zistili, že vám účes nepristane, alebo na vás vyzerá úplne inak ako na obrázku nie je dobré vymýšľať na rýchlo niečo nové. V tento deň na experimenty ohľadom účesu nebudete mať čas.

Svadobné vlásenky nie len pre nevesty

Medzi najobľúbenejšie svadobné účesy patrí drdol. Neposlušné vlasy môžete prichytiť svadobnými vlásenkami s vhodnou ozdobou. Nemusí zostať ale len pri neveste a jej účese. Okrem vláseniek s bielymi kvetmi, lesklými kamienkami, či perlami nájdete aj vlásenky s farebnými kvetmi a ozdobami, ktoré môžu zdôrazniť účes každej dáme a dodať mu tak slávnostný charakter.

Svadobné vlásenky môžu využiť aj malé parádnice. Tieto ozdoby do vlasov sú ideálne aj na prvé sväté prijímanie, či detský maškarný bál. Ku krásnym šatám patrí aj krásny účes. S vlásenkami môžete pokojne dozdobiť účes každej malej princeznej aj doma. Drdol, chvost, vrkoč,... každý, aj ten najjednoduchší účes s vhodnou ozdobou získa na noblese a elegancii.