Strom života – nová kolekcia šperkov s prírodným motívom

Ekológia a ohľad na životné prostredie sú témy, ktorým sa dnes venuje celý svet. Slovo príroda sa dnes skloňuje v každom odvetví a inak tomu nie je ani v oblasti klenotníctva a bižutérie. Aj tu nájdete množstvo šperkov s motívom prírody. Kvetinové čelenky a spony do vlasov, brošne v tvare zvieratiek a rôzne ďalšie kombinácie vo svete šperkárstva nie sú ničím výnimočným. Prírodný motív je vyhľadávaný a obľúbený všade na svete Čo ale poviete na Strom života?

 

Sada šperkov – Strom života

Sada šperkov z kolekcie Strom života je vhodným šperkom pre nežnejšiu časť populácie. Ak hľadáte originálny darček pre svoju polovičku siahnite po tejto kolekcii. Nemusíte kupovať celú súpravu, môžete si vybrať či dáte prednosť náušniciam, náramkom, príveskom či pearcingu s týmto motívom.

 

Strom života – darček podľa vášho gusta

Veľkou výhodou kolekcie šperkov Strom života je jej množstvo variácií. Môžete si vybrať spomedzi množstva príveskov, či už na náhrdelník, alebo náramok a neskôr dokúpiť trebárs náušnice či prsteň z tejto sady.

Postupne sa kolekcia týchto šperkov môže rozrastať aj vo vašej šperkovnici. Ďalšiu výhodu sady šperkov Strom života oceníte keď budete mať týchto nádherných a jedinečných kúskov doma viac. Jednotlivé kúsky budú navzájom ladiť a vy už nebudete musieť rozmýšľať aký náramok si dáte k týmto náušniciam, a ako skombinovať prívesok s prsteňom.

 

Na materiály záleží

Veľkým plusom bižutérie je jej cenová dostupnosť. V našom e-shope nájdete okrem prijateľných cien aj šperky z vysoko kvalitných materiálov. Inak tomu nie je ani pri kolekcii Strom života. Vybrať si môžete zo strieborných, alebo pozlátených šperkov, nájdete tu aj šperky z chirurgickej ocele, pri ktorej nehrozí žiadne sčernanie povrchu a ani prepuknutie alergie. Tieto šperky sú vhodné na bežné každodenné nosenie, ale aj na slávnostnejšie príležitosti. Ak dávate prednosť farbám môžete siahnuť po šperkoch zo sady Strom života s prírodnými kameňmi. Jemné farby kameňov oživia každý outfit a zaujmú na prvý pohľad.