Páni na slovíčko – darček pre ženu.

Urobiť radosť svojej manželke, mame, priateľke,... môže byť náročné. Isto ste sa s tým už stretli. Ženy majú darčeky radi, radi ich dostávajú, ale nie vždy sa pánom podarí podarovať žene to, po čom najviac túži. Ulahodiť nežnému pohlaviu môže byť veľký problém. Pravdou je, že aj keď žijeme na jednej planéte, v jednom meste a jednom dome často krát si nerozumieme. A aj keď chcete urobiť svoju nežnú polovičku šťastnou a niečo jej kúpiť môže sa to minúť účinkom.

Vhodný darček pre ženu

Nápadov na darčeky máte isto mnoho, nová kabelka, topánky, šaty či obyčajná šatka isto urobia radosť – ak sa ale trafíte do jej veľkosti a vkusu. Ak nie môže to viesť k sporom, o ktoré ani vy a ani vaša partnerka nestojíte. Existujú ale dary, ktorými žiadnu ženu neurazíte a vyčarujete jej úsmev na tvári – kvety a šperky.

Ruže, tulipány, hortenzie, ľalie,... stačí prísť do kvetinárstva a máte na výber. Kvety ale po pár dňoch zvädnú a na váš dar sa zabudne. A čo horšie, ak obdarovaná osoba trpí alergiou môže sa nádejný romantický večer skončiť pobytom v nemocnici.

Skúste to so šperkom

Šperky sú predmety, ktoré slúžia na ozdobenie sa a ako všetci dobre vieme, ženy sa zdobia radi. Urobia radosť každej žene. Nemusíte hneď kupovať zlaté retiazky či prstene s diamantmi – tieto klenoty sú vhodné na významné životné udalosti. Ak chcete urobiť radosť a potešiť svoju partnerku len preto, že je s vami tak jej kúpte bižutériu. Bižutéria v súčasnej dobe udáva módne trendy, je cenovo prijateľná a nájdete v nej originálne a nevšedné kúsky. Strieborný prsteň, strieborná brošňa, alebo ozdoba do vlasov. Nemusíte mať žiadne obavy, že takýmto darom sa netrafíte do vkusu partnerky, manželky, alebo mamy.

Šperky podľa horoskopu

Šperky a znamenia zverokruhu idú dokopy. Ak vám chýba nápad či inšpirácia na to, aký šperk kúpiť žene skúste to podľa znamenia v ktorom sa narodila. Stačí ak budete sledovať našu sériu článkov – šperky podľa horoskopu a zaženieme všetky vaše obavy ohľadom vhodnosti darčekov pre ženy.