Halloween – čas duchov a večierkov

Jedným s najväčších sviatkov jesene je Halloween.  Aj keď má prívlastok „americký sviatok“ dostal sa aj do našich končín. Slávi sa predvečer z 31. októbra do 1. novembra. Ak aj vy slávite Halloween určite viete, že je to noc venovaná strašidelným príbehom, duchom a strašidlám, ale aj slávnostiam, večierkom a diskotékam. 

 

Ako na oslavu Halloweenu

Ak usporadúvate halloweensku párty, alebo ste na ňu dostali pozvánku určite rozmýšľate ako sa na ňu obliecť. Keďže je táto noc venovaná strašidlám, duchom a iným nadprirodzeným bytostiam určite siahnite po maske. Či si už zvolíte celý kostým (oblečenie aj s maskou) alebo siahnete len po maske záleží od vašej kreativity ale aj od usporiadateľa oslavy. Môže sa ale stať, že budete mať voľnú ruku a žiadne predpísané oblečenie (dress code) nebude povinné.

 

Výber masky

Vybrať si vhodnú masku nemusí byť náročné. Stačí sa len poobzerať okolo (alebo v našej ponuke) a inšpirovať sa napríklad filmom Harry Potter. Mať masku škriatka bude isto zaujímavé a zaručene budete výnimkou medzi množstvom masiek hlavného hrdinu tohto filmu.

Pokiaľ hľadáte niečo desivejšie, niečo čo naženie viac strachu máme aj to. Maska Venom, Deadpool alebo maska Nočný kráľ vydesia naozaj každého a vy sa stanete na párty neprehliadnuteľným. Ak ich skombinujete s vhodným oblečením stanete sa hviezdou každého halloweenskeho večierka.

Výbornou voľbou sú aj párty masky, ktorými si prekryjete len pol tváre. Nasadzujú sa podobne ako „dobre známe“ rúška a prekrývajú len ústa a nos. Ide ale o latexové masky, ktoré zmenia vašu tvár na nepoznanie. Výhodou tohto typu masiek je fakt, že k nim netreba hľadať vhodné oblečenie a výborne sa hodia aj ku klasickým rifliam a tričku.

 

Masky na slávnostnejšie večierky

Ak ste dostali pozvánku na halloweensky večierok, ktorý sa nesie v v slávnostnejšom a okázalejšom duchu mali by ste siahnuť po elegantnejších a luxusnejších maskách.

Luxusné masky nájdete v rôznych farbách (modrá, červená, ružová, biela alebo čierna) vďaka čomu budú perfektne ladiť s vašim oblečením. Dodajú vám nádych elegancie, exkluzivity a tajomna.... a presne to sa na večierkoch v období Halloweenu očakáva.