8 doplnkov, ktoré vás nezruinujú napriek tomu v nich budete vyzerať luxusne

Večierky, podnikové párty, oslavy, ples alebo len romantická večera vo dvojici si vyžadujú nie len elegantné šaty a účesy ale aj luxusné šperky, za ktoré ale nemusíte utrácať stovky či tisíce euro. Ak viete kde hľadať môžete vyzerať luxusne aj s bižutériou.

 

1. Ozdoby do vlasov

Vlasy sú korunou krásy každej ženy. Elegantné účesy môžete zvýrazniť vhodnou ozdobou do vlasou. Čelenky, spony, hrebene či vlásenky s ozdobami ozvláštnia každý účes. Na svoje si tu prídu aj nevesty. Svadobné ozdoby do vlasov, korunky či čelenky sú ideálnym doplnkom pre každú nevestu.

 

2. Náramky

Luxusné náramky s bezfarebnými alebo farebnými zirkónmi vás budú stáť len pár desiatok euro. Na pohľad sú ale na nerozoznanie od diamantov.  Práve zirkón je najlepšou náhradou za diamant. Takže, ak hľadáte niečo lesklé, luxusné a elegantné nemusí vás to stáť celý majetok.

 

3. Náušnice

Pravdou je, že elegantné náušnice sú visiace. Predĺžia váš krk, zjemnia tvár a svojim ligotom rozžiaria pleť. Pri ich výbere si dajte záležať. Nemusia vám práve visieť po plecia, a aj napriek tomu môžu podčiarknuť vašu jemnú eleganciu. 

 

4. Brošne

Ak si pod pojmom brošňa predstavíte len šperk z mohutného drahokamu v zlate mýlite sa. Existujú aj postriebrené či pozlátené brošne, ktoré oživia váš outfit. Dodajú mu nádych noblesy a elegancie. Je dobré zladiť brošne so zvyškom šperkov, ktoré máte. Vhodnou brošňou môžete zachytiť aj šatky.

 

5. Náhrdelníky

Tajomstvo náhrdelníkov je v tom, že si ich všimne hneď každý. Upútajú pozornosť a preto je dôležité vedieť aký si vybrať. Slávnostné večierky a plesy si vyžadujú mohutnejšie lesklé náhrdelníky. Pokiaľ ale siahnete po výraznejších náušniciach alebo brošni je lepšie zvoliť jemnejší náhrdelník. 

 

6. Prstene

Niekedy je menej viac. Miesto množstva prsteňov je lepšie siahnuť po jednom – dvoch, ktoré podčiarknu celkovú eleganciu outfitu. Prstene by mali ladiť so zvyškom vašich šperkov. Ak máte náramok z modrých zirkónov prsteň by mal mať tiež modrý zirkón, prípadne by mal byť bez kameňa.

 

7. Retiazky na nohu

Aj keď sa môže zdať, že retiazka na nohu patrí na pláž skúste skombinovať takýto šperk s elegantnými lodičkami.  Retiazka s jedným alebo celou kopou lesklých kamienkov bude elegantným doplnkom každej dámy.

 

8. Módne doplnky

Hľadáte niečo čím by ste sa odlíšili od ostatných? Možností je niekoľko, elegantný fascinátor, spona na šatku alebo zlaté či strieborné tetovanie na tvár. Odlíšiť sa z davu sa dá.