Trendy plesovej sezóny v roku 2024

1. Šperky, ktoré sa lesknú:

Hoci sa plesová sezóna každoročne mení, jedna vec zostáva konštantná - šperky sú nevyhnutným doplnkom. V roku 2024 pozorujeme trend odvážnych a jedinečných kúskov. Drahokamy a krásne kovy sú na vrchole popularity, či už ide o náhrdelníky alebo náramky.

 

2. Elegantné súpravy šperkov:

Napriek tomu, že výrazné šperky sú stále v móde, vracajú sa elegantné súpravy šperkov. Jemné náhrdelníky doplnené náramkami a náušnicami ponúkajú sofistikovaný vzhľad, ktorý sa hodí k rôznym plesovým štýlom.

 

3. Náhrdelníky a korunky do vlasov:

Vlasy sú kľúčovým prvkom každého plesového vzhľadu. Náhrdelníky a korunky do vlasov sa stávajú nevyhnutnou súčasťou módnych vlasových doplnkov. Kryštály, perly a jemné kovové detaily dodávajú vlasom nádych luxusu. Samozrejme, môžete použiť aj sponky a čelenky, tie nikdy nevyjdú z módy!

 

plesova-sezona3skx

 

4. Kolíky a reťaze pre lodičky:

Kľúčovým prvkom plesovej sezóny 2024 je štýl obuvi. Špendlíky a retiazky na lodičky sa stávajú nielen praktickým riešením na zapínanie topánok, ale aj štýlovým akcentom, ktorý dodáva outfitu ďalšiu vrstvu elegancie.

 

ples-sk

 

5. Ramienka k šatom:

Pre tých, ktorí hľadajú inovatívne spôsoby zvýraznenia plesového oblečenia, sú správnou voľbou ramienka na šperky. Vytvárajú originálny a jedinečný vzhľad, ktorý očarí a upúta pozornosť.

 

plesova-sezonask

 

Plesová sezóna 2024 ponúka rozmanitú škálu trendov vo svete šperkov. Či už si vyberiete odvážne alebo jemné kúsky, kľúčom je vyjadriť svoj osobný štýl a byť odvážna v kombináciách doplnkov. Nasledujte tieto trendy a pripravte sa na nezabudnuteľnú plesovú sezónu plnú elegancie a pôvabu!