Čas plesov a maškarných bálov

Plesové obdobie je čas, na ktorý sa teší mnoho žien. Perfektné róby, dokonalé lodičky, vyberané šperky a k tomu neprehliadnuteľné doplnky. Ak sa aj vy chystáte na ples mali by ste vsadiť na bižutériu.

Strieborné náramky, retiazky, ozdoby do vlasov sú presne to čo sa vám v tomto období zíde. Vhodne zvolené šperky dodajú vašej róbe na elegancii a podčiarknú váš vkus. Pokiaľ máte obavy, či vami vybrané šperky budú navzájom ladiť môžete si vybrať celú sadu šperkov.

Maska na ples

Máte všetko čo potrebujete na ples? Večernú róbu, kabelku, vybavenú kaderníčku, lodičky a aj šperky, jediné čo vám chýba je maska. Masky sa nosia prevažne na maškarný ples. Pokiaľ je ale vaše oblečenie slávnostné isto uznáte, že aj na výbere elegantnej masky záleží.

Masky značky VENICE vám na dôstojnosti nič neuberú, práve naopak. Podčiarknu ženskú tajomnosť a hravosť. Vybrať si môžete z rôznych farieb a ak neviete po ktorej siahnuť zvoľte si masku vo farbe vašej róby.

Ak máte farebné šaty nič nepokazíte ak masku zladíte s farbou kabelky, alebo topánok. Prípadne si môžete objednať striebornú, alebo čiernu masku. Ide o neutrálne farby, ktoré sa môžu kombinovať s akýmikoľvek inými farbami.

Luxusné masky

Ak hľadáte niečo viac elegantnejšie, jedinečnejšie a luxusnejšie prezrite si masky VENETIAN. Prevedenie v červenej farbe je ideálne pre dámy a modrá je vhodná pre pánov. Pokiaľ sa ale k vašej róbe hodí modrá maska pokojne si ju dajte.

Masku môžete zladiť aj so svojimi šperkmi, prípadne z nej šperk urobiť. Luxusné masky s krištáľmi, ktoré perfektne ladia so šperkmi sú tým najlepším doplnkom každej dámy.

Masky pre pánov

Ak je na pozvánke na ples jasne uvedené, že máte prísť v maskách platí to aj pre pánov. Decentné a precízne prevedenie masky MYSTERIOUS sa hodí každému mužovi. Tieto masky sú zhotovené v dvoch prevedeniach – zlatej a striebornej. Farbu si zvoľte podľa šperkov, ktoré budete mať počas plesu na sebe.