Tipy na vianočné darčeky podľa ceny

darceky_dle_ceny

 

Vyberať vianočné darčeky podľa ceny je v dnešnej dobe viac ako rozumné. Poďakuje sa vám za to nie len vaša peňaženka, ale aj rodinný rozpočet. Ako vybrať vhodný vianočný darček podľa ceny? Dá sa to.

 

Financie

Vianočné sviatky sú u nás symbolom hojnosti a samozrejme, že doprajeme aj vo forme darčekov svojim blízkym a rodine. Bez rozmyslu zaplatíme za darčeky niekoľko násobne viac než by sme chceli. Pokiaľ sa ale nechcete zadlžiť, či minúť rodinné úspory stanovte si pevný limit a snažte sa ho držať. Zlaté šperky s diamantmi sú síce ako darček niečo úžasné, ale po pravde, ako často ich bude vaša manželka nosiť? Luxusná bižutéria, strieborná retiazka alebo celá sada šperkov vás nemusia stáť celý majetok. Pritom tieto šperky sa dajú nosiť ako v bežný deň tak aj pri zvláštnych príležitostiach.

 

Premýšľajte

Skôr ako podľahnete stresu a začnete nakupovať darčeky hlava-nehlava zastavte sa a každý dar si premyslite. Najlepšie urobíte ak si dopredu rozmyslíte čo každému kúpite. Takto bude každý nákup cielený a vy budete hneď vedieť čo idete kúpiť.

Výber darčeka zamerajte na osobu, ktorú chcete obdarovať. Ak má dotyčná osoba napríklad alergiu na zlato môžete jej zaobstarať šperky z nerezovej oceli, ktorá sa svojim vzhľadom podobá na biele zlato alebo platinu. 

 

Zľavy – akcie

Rôzne výpredaje, akcie, zľavy, Black Friday a pod. na nás v predvianočnom období číhajú všade. Veľký nápis na výklade „Výpredaj“ alebo „Zľava XY%“ vie prilákať množstvo ľudí, ktorí inak o tovar, ktorý je v obchode nemajú záujem. Ak je to aj váš prípad môžete sa týmto situáciám vyhnúť a kúpiť darčeky cez internet. Pokojne to môžu byť aj luxusné strieborné šperky, kožené náramky alebo tematické náušnice s vianočným motívom.

Výhodou nakupovania v e-shopoch je fakt, že ponúkaný tovar môžete zoradiť podľa farby, abecedy, vybrať tie najpredávanejšie alebo zoradiť tovar podľa ceny. Ak ste si stanovili na darčeky limit a na každého chcete minúť istú sumu peňazí táto možnosť vám príde vhod. Pokojne sa môže stať, že ešte aj ušetríte. 

Ak vám pri nakupovaní v e-shope nebude niečo jasné, budete potrebovať poradiť alebo s niečím pomôcť nájdete u nás aj chat, kde vám radi zodpovieme všetky vaše otázky, pomôžeme a poradíme s výberom darčeka za rozumnú cenu.