Kde a ako nosiť fascinátory?

Fascinátory, tieto krásne a nápadité klobúky bez kruhu, sú jedným z najlepších spôsobov, ako okamžite dodať eleganciu a šmrnc každému oblečeniu. Fascinátory, ktoré boli pôvodne populárne na britských dostihových dráhach, sú dnes symbolom módneho vkusu a predstavivosti. Ale kde a ako ich nosiť? Tu je niekoľko inšpirácií:

 

1. Svadobné slávnosti:

Svadba je čas, keď môže byť fascinátor vaším najlepším priateľom. Malý a výrazný fascinátor môže zdôrazniť vašu nádheru a dodať vám elegantný a sofistikovaný vzhľad. Vyberte si fascinátor, ktorý ladí s farbou vašich šiat, a pohrajte sa s rôznymi tvarmi a veľkosťami.

 

2. Koktailové večierky:

Na koktailové večierky si môžete vziať aj fascinátor, ktorý sa vám bude hodiť: Ak vás čaká večer plný zábavy a tanca, koktailový fascinátor môže byť tým správnym doplnkom. Ľahký a hravý dizajn môže vášmu oblečeniu dodať nádych zábavy a extravagancie.

 

3. Denná elegancia:

Myslíte si, že fascinátory sú len na špeciálne príležitosti? Myslíte si, že sa mýlite! Vhodný fascinátor môžete nosiť aj počas každodenných vychádzok alebo nákupov. Dodá vášmu každodennému vzhľadu nádych elegancie a individuality.

 

4. Preteky:

Ak navštevujete dostihy, fascinátor je takmer nevyhnutnosťou. Stávkové podujatia sú tradičným miestom, kde sa nosia fascinátory. Majte na pamäti predpisy a odporúčania pre každé z týchto podujatí.

 

5. Večerné gala:

Ak sa chystáte na večerný galavečer alebo inú spoločenskú udalosť, skvelou voľbou budú veľké fascinátory zdobené perlami, kameňmi alebo trblietkami. Užite si všetky oči, ktoré sa na vás budú upierať.

 

kde-nosit-fascinator

 

6. Vzor a farby:

Nebojte sa experimentovať s rôznymi tvarmi, farbami a vzormi fascinátorov. Môžete ich zladiť s farbou šiat alebo naopak vytvoriť kontrastný efekt. Vyjadrite svoju osobnosť a vkus prostredníctvom týchto malých umeleckých kúskov.

 

7. Ako ich nosiť:

Fascinátory sa nosia na boku hlavy, pripevnené na sponke alebo vo vlasoch. Môžete ich nosiť na ľavej alebo pravej strane, prípadne priamo uprostred, v závislosti od vašich preferencií. Uistite sa, že sú pevne pripevnené, aby zostali na svojom mieste.

 

8. Dôvera je kľúčová:

Nosenie fascinátora je otázkou sebavedomia. Majte sa radi a buďte si istí svojím výberom. Keď budete nosiť fascinátor s gráciou a sebavedomím, budete vyzerať úžasne.

 

Fascinátory sú čarovné doplnky, ktoré môžu úplne zmeniť váš vzhľad. Nezáleží na tom, či sa chystáte na svadbu, koktailový večierok alebo len chcete podčiarknuť svoj každodenný štýl, fascinátor je vždy tým správnym kúskom. Vyskúšajte niekoľko rôznych štýlov a uvidíte, aký rozdiel dokáže táto malá ozdoba urobiť.

 

Máte otázku?

Máte záujem o viac informácií o ponúkaných výrobkoch a nákupe v e-shope? Napíšte nám na info@bizuterie-top.cz, vždy vám radi a ochotne odpovieme, aby ste si u nás mohli vybrať ten najvhodnejší šperk. Môžete nám napísať aj na chat.