Aké šperky si vybrať na vianočný večierok

Vianočné večierky sú ideálnou príležitosťou na ozdobenie sa šperkami, ktoré podčiarknu vašu eleganciu. Súpravy šperkov sú skvelou voľbou, pretože ponúkajú dokonalú kombináciu náhrdelníka, náušníc a náramku, ktoré spolu tvoria harmonický celok. Pri výbere šperkov na vianočný večierok sa môžete rozhodnúť pre klasické a elegantné kúsky, ktoré sa dajú ľahko kombinovať s rôznymi outfitmi.

 

Tipy na výber šperkov na vianočný večierok:

  1. Elegantný náhrdelník. Vyberte si náhrdelník s jemnými detailmi, ktorý ozdobí váš dekolt a dodá mu nádych luxusu.
  2. Náušnice s trblietkami: Prečo si nezvoliť náušnice s kryštálmi alebo trblietkami? Tieto kúsky dodajú vášmu vzhľadu iskru a pripomenú vám vianočnú atmosféru.
  3. Náramky v sviatočnom štýle: Doprajte svojmu zápästiu niečo výnimočné. Vyberte si náramok s malými príveskami alebo ozdobnými detailmi.
  4. Súpravy šperkov: Ak si nechcete robiť starosti s kombinovaním jednotlivých kúskov, siahnite po súprave šperkov. Tieto súpravy sú starostlivo vybrané tak, aby k sebe dokonale pasovali.
  5. Farby, ktoré sa hodia k vášmu oblečeniu: Zvážte farby svojho vianočného oblečenia. Klasické farby ako červená, zelená alebo zlatá sú v tomto ročnom období vždy štýlové.
  6. Jednoduché kúsky pre minimalistov: Ak dávate prednosť jednoduchému a minimalistickému štýlu, vyberte si nenápadné šperky, ktoré dodajú eleganciu bez zbytočného výrazu.
  7. Prispôsobte sa podľa dress code: Zohľadnite dress code podujatia. Na formálne večierky si vyberte sofistikované kúsky, zatiaľ čo na priateľské stretnutie môžete byť trochu kreatívnejší.

 

nhrelniky-dle-vystrihu

 

Náš TIP:

  • Pre výstrih do V - vyberte si krátke náhrdelníky.
    Zvýraznite výstrih.
  • Pre okrúhly výstrih: - vyberte si náhrdelníky s výrazným visiacim kameňom.
  • Priestor okolo okrúhleho výstrihu môžete dobre vyplniť náhrdelníkom s výrazným kameňom na remienku.
  • Hlboký výstrih - vyberte si jemné náhrdelníky s visiacim kameňom.
  • Hlboký výstrih môžete zvýrazniť tenkou retiazkou s niekoľkými drobnými visiacimi kameňmi.
  • Na hranatý výstrih - nakrúťte kratšie náhrdelníky s väčším kameňom.
  • Náhrdelník s výrazným väčším kameňom vyváži štvorcový výstrih.
  • Hlboký výstrih na chrbte - vyberte si šperky s visiacimi retiazkami
  • Na hlboký výstrih si vyberte šperky, ktoré jemne visia a zdobia výstrih zozadu.

 

Výber šperkov na vianočný večierok by mal odrážať vašu osobnosť a štýl. Vždy sa však snažte zachovať rovnováhu medzi eleganciou a vlastným vkusom. Súpravy šperkov sú skvelým riešením, pretože umožňujú ľahko vytvoriť vkusný a elegantný vzhľad. Tak smelo do toho, vyberte si tie správne šperky a rozžiarte vianočný večierok svojím jedinečným štýlom! ✨🌲

 

Máte otázku?

Máte záujem o viac informácií o ponúkaných výrobkoch a nákupe v e-shope? Napíšte nám na info@bizuterie-top.cz, vždy vám radi a ochotne odpovieme, aby ste si u nás mohli vybrať ten najvhodnejší šperk. Môžete nám napísať aj na chat.